• Another
  • Last
  • Red Kampot pepper
  • TBA super label

Æggeomelet med laks, salat og rød peberfrugt

Leder du efter inspiration til en perfekt brunch? Udnyt chefkok Matteo De Carli's unikke og utroligt enkle opskrift, som han har skabt specielt til os. Eller rettere sagt, til vores røde Kampot-peber. Den passer nemlig perfekt sammen med æg og grøntsager!

Ingredienser

6 æg

2 spsk. fløde

200g laks (frisk eller røget)

Grøntsager (salat, avocado, cherrytomater)

2 spsk. olivenolie

2 spsk. citronsaft

Kampot havsalt

Rød Kampot-peber

Trin for trin-guide

!

Hemmeligt tip: For at få en dejligt luftig omelet, pisk æggene manuelt med en piskeris.

  • 1
    Vajcia rozklepneme a zmiešame so soľou a lyžicou smotany. Zmes nalejeme na nepriľnavú panvicu a urobíme najprv jednu omeletu, potom druhú. Hľadáte inšpiráciu na dokonalý brunch? Využite jedinečný a neuveriteľne jednoduchý recept, ktorý pre nás na mieru vytvoril šéfkuchár Matteo De Carli. Teda nie tak úplne pre nás. Pre náš červený Kampotský korenie. Ten sa totiž práve s vajíčkami a zeleninou dokonale rozumie!
  • 2
    Vajcia rozklepneme a zmiešame so soľou a lyžicou smotany. Zmes nalejeme na nepriľnavú panvicu a urobíme najprv jednu omeletu, potom druhú. Hľadáte inšpiráciu na dokonalý brunch? Využite jedinečný a neuveriteľne jednoduchý recept, ktorý pre nás na mieru vytvoril šéfkuchár Matteo De Carli. Teda nie tak úplne pre nás. Pre náš červený Kampotský korenie. Ten sa totiž práve s vajíčkami a zeleninou dokonale rozumie!