• Another
  • Last
  • Red Kampot pepper
  • TBA super label

Vaječná omeleta s lososom, šalátom a červenou paprikou

Hľadáte inšpiráciu na dokonalý brunch? Využite jedinečného a neuveriteľne jednoduchého receptu, ktorý pre nás na mieru vytvoril šéfkuchár Matteo De Carli. Teda nie tak úplne pre nás. Pre naše červené Kampotské korenie. To si totiž práve s vajíčkami a zeleninou dokonale rozumie!

Ingrediencie

6 vajec
2 lyžice smotany
200g lososa (čerstvého alebo údeného)
zelenina (šalát, avokádo, cherry paradajky)
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice citrónovej šťavy
Morská soľ z Kampotu
červený Kampotský korenie

Sprievodca krok za krokom

!

Tajný tip: Aby bola omeleta krásne nadýchaná, vajcia šľahajte ručne metličkou.

  • 1
    Vajcia rozklepneme a zmiešame so soľou a lyžicou smotany. Zmes nalejeme na nepriľnavú panvicu a urobíme najprv jednu omeletu, potom druhú. Hľadáte inšpiráciu na dokonalý brunch? Využite jedinečný a neuveriteľne jednoduchý recept, ktorý pre nás na mieru vytvoril šéfkuchár Matteo De Carli. Teda nie tak úplne pre nás. Pre náš červený Kampotský korenie. Ten sa totiž práve s vajíčkami a zeleninou dokonale rozumie!
  • 2
    Vajcia rozklepneme a zmiešame so soľou a lyžicou smotany. Zmes nalejeme na nepriľnavú panvicu a urobíme najprv jednu omeletu, potom druhú. Hľadáte inšpiráciu na dokonalý brunch? Využite jedinečný a neuveriteľne jednoduchý recept, ktorý pre nás na mieru vytvoril šéfkuchár Matteo De Carli. Teda nie tak úplne pre nás. Pre náš červený Kampotský korenie. Ten sa totiž práve s vajíčkami a zeleninou dokonale rozumie!