Doba covidová začala: okoreňte si home office
Doba covidová zavrela väčšinu z nás na nejaký čas doma. Zistili sme, že naše okolie sa delí na dva druhy „domácich pracovníkov“. Tí prví vstávajú, obliekajú sa, prípadne sa aj nalíčia, akoby išli do práce. Takto upravení potom sadnú k svojim notebookom. A potom je druhý typ, ktorí rýchlo vymenia pyžamo za domáce tepláky a úplne rozcuchaní s ešte nedopitou kávou sadnú k svojim strojom päť minút pred začiatkom porady. Do ktorej skupiny patríte vy?

Človek má doma omnoho viac času na experimenty – a to aj pri varení
Nech už tak či onak – jedno sa tejto zvláštnej dobe musí nechať. Človek zrazu dochádza len z postele k pracovnému stolu, vďaka čomu má podstatne viac času. My sme sa rozhodli tento čas využiť produktívne a smelo sa pustili do gastro pokusov na vyššej úrovni.
Skôr než sme prebrali z korenistého šialenstva, používali sme korenie, ktoré sme práve mali doma. Akonáhle sme však náš „domáci“ korenie nahradili bielym Kampotským korením, povýšilo akékoľvek naše jedlo z „výborné“ na „vstupenku do gastronomického neba“. A potom už nám nebolo pomoci – brali sme korenie po korení a skúšali, čo urobí Kampotské korenie s rybou, našou obľúbenou nátierkou a ako sa naň bude tváriť hovädzie. Asi vás neprekvapí, že výsledok bol vždy famózny.
Využite nastalú situáciu a experimentujte! Či už sami, s partnerom, rodinou alebo priateľmi, dochuťte svoje obľúbené recepty Kampotským korením a pozdvihnite ich na novú úroveň. Odmenou vám bude nielen spokojné bruško a nezabudnuteľný chuťový zážitok, ale aj to, že s každým otočením mlynčeka robíte svet o štipku lepším.
Kampotské korenie totiž vykupujeme výhradne od farmárov, ktorí sú pre nás už niečo ako rodina. Zdieľajú s nami v tejto ťažkej dobe svoje starosti, pretože kvôli koronavírusu zostali odrezaní od sveta a od turistov. Preto keď zakúpite naše Kampotské korenie, urobíte radosť nielen sebe alebo svojim blízkym, ale aj našim farmárom, ktorým tak dáte najavo, že ich úsilie nevyšlo nazmar.
Zdieľať
