Daveov legendárny burger
Takto jednoducho premeníš obyčajný burger na zážitok, o ktorom budú kamaráti hovoriť ešte nasledujúci víkend. Minimum surovín, maximum chuti.
Ingrediencie
-
450 g mletého hovädzieho mäsa (80 % chudé)
-
1 čajová lyžička pasty z ančovičiek alebo 1 lyžica worcesterskej omáčky
-
Čerstvo mleté čierne Kampotské korenie podľa chuti (najlepšie z FinaMill Pepper Pod)
-
1 lyžica mletého sušeného cesnaku (FinaMill Everyday Pod)
-
1 čajová lyžička mletého nového korenia (FinaMill Dried Herbs+ Pod)
-
1 čajová lyžička mletého sušeného zázvoru (FinaMill Everyday Pod)
-
Soľ podľa chuti alebo ½ lyžičky (FinaMill Everyday Pod)
Postup
-
Všetky ingrediencie daj do misy a dobre premiešaj.
-
Z hmoty vytvaruj klasické burgery hrubé asi 2 cm.
-
Griluj (alebo opeč na panvici) tak dlho, kým nedosiahneš požadovanú mieru prepečenia – rare, medium, alebo poriadne prepečený, ako máš rád/ráda.
Zdieľať
