Daveov legendárny burger

Takto jednoducho premeníš obyčajný burger na zážitok, o ktorom budú kamaráti hovoriť ešte nasledujúci víkend. Minimum surovín, maximum chuti.

Ingrediencie 

  • 450 g mletého hovädzieho mäsa (80 % chudé)

  • 1 čajová lyžička pasty z ančovičiek alebo 1 lyžica worcesterskej omáčky

  • Čerstvo mleté čierne Kampotské korenie podľa chuti (najlepšie z FinaMill Pepper Pod)

  • 1 lyžica mletého sušeného cesnaku (FinaMill Everyday Pod)

  • 1 čajová lyžička mletého nového korenia (FinaMill Dried Herbs+ Pod)

  • 1 čajová lyžička mletého sušeného zázvoru (FinaMill Everyday Pod)

  • Soľ podľa chuti alebo ½ lyžičky (FinaMill Everyday Pod)

Postup

  1. Všetky ingrediencie daj do misy a dobre premiešaj.

  2. Z hmoty vytvaruj klasické burgery hrubé asi 2 cm.

  3. Griluj (alebo opeč na panvici) tak dlho, kým nedosiahneš požadovanú mieru prepečenia – rare, medium, alebo poriadne prepečený, ako máš rád/ráda.