Ribeye steak s rozmačkanými zemiakmi, pancettou a vajcom

Ingrediencie (4 porcie)

Postup

1. Okolo steaku položte čerstvé bylinky. Steak osoľte a okoreňte, pridajte olej.

2. Baby zemiaky varíme 12 minút vo vode.

3. Vložte do steaku Meater (bezdrôtový teplomer), nastavte aplikáciu s požadovanou teplotou. A mäso ugrilujte.

4. Do liatinového hrnca pridajte extra panenský olivový olej, maslo a pancettu. Po 78 minútach pečenia pancetty nakrájajte baby zemiaky, pridajte čerstvé bylinky, osoľte a okoreňte Kampotským korením.

5. Mäso otočte a následne aj zemiaky. Po chvíli steak vyberte a dajte ho na teplé miesto odpočívať.

6. Na zemiaky a pancettu pridajte vajce. Mäso nakrájajte na plátky, osoľte a pridajte čierne Kampotské korenie. Môžete podávať.

 

Dobrú chuť!