Šalát s pečenými zemiakmi a špargľou

Ingrediencie

Zálievka

  • 1,5 lyžice olivového oleja
  • 2 lyžice hrubozrnnej horčice
  • 2 lyžice balzamikového octu
  • 1 lyžica worcesteru
  • 4-5 lyžíc medu
  • 6 lyžíc vody

Postup

1. Najskôr si nakrájajte zemiaky (aj so šupkou). Pridajte nakrájané reďkovky, premiešajte s olivovým olejom, soľou a čiernym kampotským korením.

2. Dajte piecť na 200 °C približne 2530 minút. Ku koncu pečenia pridajte cibuľu nakrájanú na mesiačiky.

3. Medzitým si pripravte zálievku zmiešaním všetkých ingrediencií.

4. Upečené zemiaky, reďkovky a cibuľu premiešajte so zálievkou.

5. Pridajte nakrájaný nakladaný špargľu, posypte jarnou cibuľkou a môžete podávať.

 

Dobrú chuť!

Autorka: Veronika Jansová
Tasty Kitchen