Kačacie prsia s divokou zeleninou, hríbovou omáčkou a čokoládou Herufek

Ingrediencie (4 porcie)

Postup

1. Naříznite niekoľkokrát kožu na kačacích prsiach.

2. Pridajte čierne kampotské korenie a soľný kvet.

3. Umiestnite kačicu s kožou na rozpálené liatinové platne Petromax.

4. Nakrájajte zeleninu na veľké kúsky alebo ju celú hoďte priamo do ohňa.

5. Otáčajte kačicu aj zeleninu podľa potreby.

6. Pridajte smrčky.

7. Keď je kačica hotová, dajte ju bokom a nechajte ju odpočívať na teplom mieste približne 10 minút.

8. Nakrájajte kačicu a pridajte zeleninu s hríbmi.

9. Pridajte hríbovú omáčku.

10. Na záver pridajte soľný kvet a čierne kampotské korenie.

11. Posypte všetko jemne nastrúhanou tmavou čokoládou s kampotským korením z čokoládovne HERUFEK.

 

Dobrú chuť!

Autor: Matteo De Carli